Jeg tilbyder:
Professionel undervisning. 
Malekurser henvender sig til alle… 
Der kræves ingen form for erfaring

Men der diffrenteres i forhold til niveauet man er på. Det sikrer en personlig og individuel vejledning, der kan give erfarne malere større udbytte af disse malekurser, og omvendt for nybegynder.  - Dekorations maleteknikker uddybes i små grupper på max. 5-8 personer.   - Grundlæggende principper og teknikker gennemgås, på enkelte kurser, med udgangspunkt i det oplæg, vi skal arbejde efter.  - Derefter fokuseres der på individuel vejledning, som er et af mine fokus punkter. Der arbejdes med akryl farver, andre malemedier og alle vandige produkter.

Undervisningen vil foregå i lokaler udstyret med et staffelier til hver enkelte, skammel og en rullevogn pr. arbejdsstation.

- Kurserne er som udgangspunkt 2 dage: lørdag kl. 09 -17 og søndag kl 09-16
- Prisen varierer efter kurset type. (Kontakt galleriet for pris) 
Kursusgebyret skal betales ved tilmelding men kan evt. deles i 2 rater af k,-  (send mig en mail, så fikser vi det sammen) Ved afbud mindre 14 dage før eller tidligere, refunderes 50% af beløbet. Ved senere afbud er der ingen refusion.
NB. Ved aflysning, tilbagebetales det fulde beløb.

Værktøj, materialer og forplejning:


Du skal medbringe dit  eget værktøj (muligt at leje et sæt for 100,- )  -
Pensler, store og små- kunstner pensler, en modler, skrivepensel, fordriver, gerne en skrivestok, svampe, gerne natur, klude, og hvad du nu ellers har liggende.  
- Tøj der må komme maling på  
- Som udgangspunkt Lærreder 2-3 stk. min. str. 60x60 men det vil i få besked om på de enkelte kurser. (Lærreder er IKKE med i prisen, men du kan købe lærreder af en god kvalitet hos mig) 
- Der vil være lidt morgenmad, te og kaffe og godt humør. Du skal selv medbringe frokost. (fællesfrokost kan arrangeres)

"Eneundervisning/Privatundervisning" er til dig som vil have fuld opmærksomhed.

Du bliver undervist i et intenst forløb. Herved får du en intensiv undervisning og fuld opmærksomhed. Vi planlægger sammen, hvordan undervisningen passer dig bedst. Formiddag, eftermiddage, hele dage, fordelt over længere eller kortere tid. 

Prisen er 500,- pr time
Dagspris 2600,- (7,5 timer) 

Ønsker du følgende undervisning, så kontakt mig, så vi kan finde en dag eller dage sammen som passer os begge. 
NB! Det er også muligt og dele undervisningen med en eller flere du kender dog max 4 personer i alt.. kontakt for mer info.

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(